23 Ekim 2007 Salı

YASEMİN

Yasemin in aradığı erkek özelliği dişleri beyaz olmalıymış. Meriç adında tam bir buçuk yaşında kardeşi varmış. Sanırsam anesinin ismi Neslihanmış. Kadıköy de oturuyorlarmış. Sabah kahvaltısında bile kola içermiş. Mor rengini çok sevdiği için diş fırçası bile mormuş. Grup taki diğer arkadaşları Yasemin in en çok burnunu seviyorlarmış. Yasemin1986 doğumlu ve grubun en küçük üyesiymiş. Spor arabaları çok seviyormuş. Takı delisiymiş. Gruptaki en kısa boylularıymış. Yumurtayı hiç sevmezmiş. Kedileri hiç sevmezmiş. Karanlıktan korkarmış çünkü bir zamanlar hırsızlık vakası yaşamış. Cümleleri uzatmayi sevmezmiş. Gruptaki en duygusal kişiymiş ama hiç romantik değilmiş.

4 yorum:

melek dedi ki...

yasemin seni teyzemle çok seviyoruz

yasmin dedi ki...

çok güsel bi grubunuz var ismide çok güsel okulumuzda hep sizin şarkılarınızı yapıyoruz bizimde bi grubumuz var içinde yasemin yani ben arkadaşım rümeysa esra fatma zehra:):)

yasmin dedi ki...

hepsi grubunu çok seviyorum:)

rapiş dedi ki...

fenliseHepsi grubu bir çok çocuk tarafından tapılan,bazı büyükler tarafından da beğenilen bir grup.Gayet güzel sesleri var.Film çekmede de başarılılar.Ama dört dörtlük bir grup değil.:)